Tvoji novi najljubši kavni napitki: Barcaffè s štirimi novimi okusi instant kavnih napitkov 

Instant kavni napitki so med ljubitelji kave še posebej priljubljeni, saj ponujajo odličen in poln okus ter enostavno in hitro pripravo. Barcaffè je za vse ljubitelje teh kavnih napitkov razvil štiri nove okuse, ki so ustvarjeni za posebne trenutke v dnevu: Barcaffè Classic, Barcaffè Classic Mild, Barcaffè Crema in Barcaffè Gold.

Med novimi kavnimi okusi bo instant napitek Barcaffè Classic zagotovo najbolj priljubljena instant kava mnogih. Gre za skodelico bogatega okusa, ki ga zaokroža fin čokoladni pookus, in je idealen za vse priložnosti uživanja in popoln v kombinaciji z mlekom. Ne glede na to, ali si želite skodelico kave zjutraj, popoldne ali pa si privoščite trenutek sprostitve ob večerih, je Classic idealen za vse priložnosti uživanja. 

Barcaffè Classic Mild je namenjen tistim, ki imajo radi blažje okuse. Napitek zmerne grenkobe in kislosti je različica osnovne klasične mešanice, ki ima mehkejše in bolj subtilne odtenke kave. 

Kavni napitek Barcaffè Crema bo navdušil bolj zahtevne ljubitelje kavnih napitkov. Poleg odličnega okusa ponuja bogato in dolgo obstojno peno, s svojo edinstveno teksturo in kremastim užitkom je kot nalašč za posebne trenutke, ko si zaželite razvajanja.

Najbolj navdušuje prav okus Gold. Barcaffè Gold predstavlja popolno ravnovesje med kavnimi odtenki in grenkobo, ki je značilna le za najbolj kakovostno kavo. S samo nekaj kapljicami mleka dobi napitek novo dimenzijo – kremasto teksturo in popolno ravnovesje arom. Za ljubitelje razkošnih okusov je Barcaffè Gold prava izbira.

Štirje novi okusi instant kavnih napitkov Barcaffè predstavljajo odlično kombinacijo razvajanja z bogatimi okusi, hitro in enostavno pripravo ter s svojimi omamnimi aromami zagotavljajo veliko uživanja ob različnih priložnostih. Novi kavni napitki so ustvarjeni za posebne trenutke v dnevu, a obenem s svojim odličnim okusom zagotavljajo veliko zadovoljstva za vse priložnosti uživanja, predvsem ob sladicah.