Duhoviti raper Leopold I. bo poskrbel za nepozabno doživetje na ALEJI SKY

Na strehi najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJE SKY boste ljubitelji rapovskega hitrorečja lahko jutri prisluhnili rimam raperja Leopolda I. Radgončan, ki pri glasbenem izražanju prisega na lokalno narečje, bo poslušalcem s svojimi duhovitimi teksti, s katerimi portretira malega človeka, pričaral nepozabno glasbeno doživetje.

V okviru torkovih after-work koncertov so poletne večere s svojimi nastopi že popestrili RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej. Izjemna glasbenika sta se prvič skupaj predstavila z avtorsko glasbo ter s svojo pozitivno energijo in igro ustvarila s čustvi nabito ozračje. Legendarna slovenska pevka Anja Rupel je prepričala s suverenim nastopom, kjer jo je spremljal 4-članski bend. Poslušalce je razvajala z akustično izvedbo njenih največjih hitov, kot so Lep je dan, Skrajni čas, Odšla bom še to noč in še mnoge druge. Kantavtor in kitarist Tomaž Domicelj je s svojimi zimzelenimi uspešnicami Slovenskega naroda sin, Jamajka in Avtomat poskrbel za srečen dan in delil zanimive spomine o svoji bogati glasbeni poti. Mlada glasbena senzacija Regen paje s svojimi zasanjanimi melodijami, živahnimi ritmi in inštrumentali osemdesetih obiskovalce povsem začarala.

Avgust bo tako na ALEJI SKY še naprej glasbeno obarvan z vrhunskimi domačimi izvajalci. Eden najbolj priljubljenih pevcev devetdesetih let Dominik Kozarič bo že 1. avgusta ustvaril romantično vzdušje s svojimi zimzelenimi hiti Ljubi jo nežno, Reka luči, Spomni se name in Tina. Pevka Regina, ki bo nastopila 22. avgusta, bo presenetila z novimi preoblekami svojih največjih uspešnic. Ljubljanska zasedba AKA Neomi bo poslušalce s svojo tenkočutnostjo navdušila 29. avgusta. Glasbenim užitkom se boste lahko obiskovalci predajali vse do druge polovice septembra.

Zadnji počitniški teden bo spet obarvan v filmskem vzdušju. V okviru družinskega festivala si bodo lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne filmske premiere, za najmlajše obiskovalce pa pripravljajo presenečenje za prvi šolski dan.

Aktivna streha ALEJA SKY je v poletnih mesecih pravi naslov za dobro zabavo, druženja in plesne aktivnosti, kot pa tudi idealen prostor za različne športne in otroške aktivnosti. Trenirate lahko v fitnesu na prostem ali na tekaški stezi, najmlajši pridejo na svoj račun na otroškem igrišču, svojo spretnost pa lahko testirate na poligonu Ninja Warrior. V četrtek, 17. avgusta, ob 19. uri, se lahko na Salsation zabavi prepustite vročim ritmom in zaplešete na najboljšo glasbo v družbi izjemnih inštruktoric salse.  

Če vas zanimajo lepote morskih globin, si lahko v ALEJI ogledate neverjetno razstavo školjk iz celega sveta. Ta čudovita zbirka vas bo med poletjem navduševala in očarala, saj gre za edinstveno priložnost, da se poglobite v bogastvo podvodnega sveta. Ogledate si lahko različne tipe školjk, njihovo habitatno okolje in nenavadne prilagoditve, ki so jih razvile skozi tisočletja.

 (foto Janez Štrukelj)