Tanja Kocman s svojim iskrenim zapisom ganila mnoge

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica je delila takšno srčno objavo …

Tanja Kocman spada med najbolj priljubljene slovenske televizijske in radijske voditeljice. Mnogi so jo z veseljem gledali tudi v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled, kjer je komentirala dogajanje v eksperimentu Poroka na prvi pogled.

Kocmanova s svojimi spletnimi prijatelji pogosto deli zapise, ki so vredni razmisleka. Tokrat je delila srčen zapis.

Te dni me ljudje na eni taki preveč redni frekvenci opominjajo, da so neprijazni, nespoštljivi, da jim je mar za nepomembno, da se borijo za nič in proti tistim oz.tistemu, kar na njihovo življenje sploh nima vpliva. In, da me po mnogiiiiih letih še vedno mnogo preveč gane, da si en tujec drzne o meni govorit grdo, a me sploh ne pozna. Ampak.
Na srečo, na veliko srečo, delam te dni na projektu, kjer spoznavam njih. Bitja, ki ne poznajo zlobe, ki celijo dušo, ki so nam lahko učitelji, inspiracija in ena sama ljubezen. Mala Smoki v mojem naročju je psička s tremi nogicami. In edina ovira za njo je naša predstava o njej, njenih zmožnostih in njeni kvaliteti življenja.

Dajmo bit kot Smoki. Živet najboljše življenje možno in s svojim primerom pustit svet za sabo lepši in boljši.

Veste, nismo tu za zmeraj, a zmeraj, ko smo še tu, smo lahko najboljša verzija sebe,” je zapisala poleg fotografije, na kateri je s psičko.

Foto: Facebook