To je naravno zdravilo, ki pozdravi raka!

Veliko je razlogov, da farmacija in zdravstvo ne odobravata naravnih metod zdravljenja bolezni, saj od njih nimata zaslužka. A narava je poskrbela za zdravilo najhujših bolezni, tudi raka …

Farmacevtski lobi je eden najmočnejših na svetu. Razpolagajo z velikim številom denarja, služijo na račun bolnih ljudi. Tudi zato skrivajo zdravila in ne odobravajo alternativnega zdravljenja. Služijo na račun bolezni in na račun zdravil, ki jih ponujajo kot edino rešitev.

A vsak človek ima pravico, da se sam odloči, kakšno zdravljenje bo sprejel. Naj si bo to naravno ali ne. Vsak ima pravico, da sam odloča o svoje zdravju.

Semena grozdja so ena najbolj zdravilnih živil na svetu. Strokovnjaki potrjujejo, da so tako močna, da lahko uničijo raka. Semena grozdja vsebujejo močne antioksidante, ki delujejo proti raku. Ta semena boste dobili v vsaki trgovini z zdravo prehrano. Prodajajo se v obliki kapsul ali ekstrakta. Zdravilni recept pa lahko iz njih pripravite tudi sami.

Potrebujete skodelico semen grozdja, kozarec s pokrovom in čisto krpo.

Semena grozdja dobro operite in osušite s čisto krpo. Nato jih pustite na krožniku nekaj dni, da se zares dobro presušijo. Nato jih zmeljite v prah in shranite v kozarcu s pokrovom.

Dvakrat dnevno v deciliter tople vode dodajte pol žličke teh mletih semen in popijte. kura naj traja tri mesece, nato pa jo čez tri mesece spet ponovite.

Na zelo preprost in naraven način se boste tako sami zaščitili pred hudimi boleznimi, pred boleznimi srca, tudi pred rakom. Okrepili boste imunski sistem.