O nas – Plus Novice 24

Plus Novice 24 so vaša izbira za vse najnovejše informacije o zdravju, domu in vrtu, kulinariki, zanimivostih, aktualnih dogodkih in zgodbah. Plus Novice 24 je bil ustvarjen leta 2023 za zagotavljanje brezplačnega materiala visoke vrednosti uporabnikom z vsega sveta. Imamo ekipo strastnih ustvarjalcev, ki se vsakodnevno posvečajo zagotavljanju izobraževalnih vsebin.

Naše poslanstvo je našim bralcem zagotoviti znanje in vire, ki jim bodo pomagali v vsakdanjem življenju, tako da bodo odgovorili na njihova vprašanja in jim zagotovili dragocen vpogled. Verjamemo v to, da ljudem nudimo najboljšo izobrazbo in vire, da lahko živijo boljše življenje.

V Plus Novice 24 dajemo poudarek na točnost in kakovost vsebin. Vse naše članke so napisali strokovnjaki na svojih področjih in so temeljito raziskani, da bi zagotovili najbolj natančne informacije. Zelo se zanašamo tudi na povratne informacije uporabnikov, da zagotovimo, da je naša vsebina vedno posodobljena in ustreza potrebam naših bralcev.

Želimo, da se v Plus Novicah 24 počutite dobrodošli, zato se obrnite na nas s komentarji ali vprašanji. Veselimo se vašega odgovora in vam pomagamo na vaši poti do boljšega življenja.

Plus Novice ureja in vodi:

Cosmo Media d.o.o.

Ulica Pohorskega bataljona 57

1000 Ljubljana

Odgovorna urednica: Petra Logar

Kontakt: [email protected]

Hvala, ker ste izbrali Plus Novice 24!