Pogoji uporabe

Dobrodošli v Plus Novicah 24, spletnem mestu, namenjenem informiranju in razvedrilu bralcev na temo zdravja, doma in vrta, kulinarike, zanimivosti, aktualnih dogodkov in zgodb. Ta stran s pogoji opisuje pomembna pravila in informacije, ki jih morajo upoštevati vsi uporabniki, da lahko uporabljajo našo spletno stran. Pred uporabo PlusNovice24.com in vseh povezanih spletnih mest natančno preberite te pogoje.

Sprejem pogojev

Z dostopom ali uporabo PlusNovice24 se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji storitve in naša politika zasebnosti. Če se ne strinjate s katerim koli delom te strani, morate takoj prenehati uporabljati spletno mesto.

Obvestilo o avtorskih pravicah

Vsa vsebina, objavljena na Plus Novicah 24, vključno z besedilom, slikami, zvočnimi in video posnetki, je last Plus Novic 24 ali naših dajalcev licence. Do te vsebine lahko dostopate in jo uporabljate samo za osebne, nekomercialne namene. Vse pravice do vsebine, ki niso izrecno podeljene s temi pogoji, si pridržujejo Plus Novice 24 ali njeni dajalci licence. Nepooblaščeno kopiranje, razmnoževanje, spreminjanje, distribucija ali prikazovanje te vsebine je strogo prepovedano.

Uporabniška vsebina

Uporabnikom lahko omogočimo objavo povratnih informacij, komentarjev in druge uporabniško ustvarjene vsebine na PlusNovice24.com ali povezanih spletnih mestih (skupaj »uporabniška vsebina«). Če se odločite za oddajo uporabniške vsebine na naši spletni strani, se strinjate, da:

Ste lastnik uporabniške vsebine ali imate vse potrebne pravice za objavo takšne vsebine;

Ne boste posredovali nobenega gradiva, ki je klevetniško, obrekljivo, nespodobno, pornografsko, žaljivo ali kako drugače krši kateri koli zakon;

Imamo pravico do uporabe in/ali spreminjanja vaše uporabniške vsebine za lastne poslovne namene brez nadomestila za vas.

AdSense

Plus Novice 24 lahko vključuje oglaševalske storitve tretjih oseb, kot je Google AdSense. Ti oglaševalci lahko zbirajo in uporabljajo informacije (brez vašega imena, naslova, e-poštnega naslova ali telefonske številke) o obiskih spletnega mesta, da bi zagotovili ciljno usmerjene oglase. Nimamo dostopa ali nadzora nad nobeno od dejavnosti teh oglaševalcev.

Omejitev odgovornosti

Plus Novice 24 ponujajo vsebino na tem spletnem mestu izključno v informativne namene. Ne dajemo nobenih zagotovil ali jamstev glede točnosti, zanesljivosti, popolnosti ali pravočasnosti informacij, ki so na voljo na naši spletni strani, in ne moremo biti odgovorni za morebitne napake ali opustitve tukaj. Prav tako ne jamčimo, da bo naše spletno mesto vedno na voljo ali da gradivo na našem spletnem mestu ne vsebuje virusov ali drugih škodljivih komponent. To spletno mesto uporabljate na lastno odgovornost in sami ste odgovorni za morebitno škodo ali izgubo, ki je posledica takšne uporabe.

Spremembe pogojev

Te pogoje lahko občasno spremenimo brez predhodnega obvestila. Vaša odgovornost je, da redno obiskujete to stran, da boste obveščeni o vseh takih spremembah. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta potrjuje, da sprejemate morebitne spremenjene pogoje.

Z uporabo Plus Novice 24 se strinjate z našimi Pogoji in določili, kot je opisano zgoraj. Prosimo, kontaktirajte nas, če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede teh pogojev. Hvala za obisk! Veselimo se zagotavljanja vsebine, ki je pronicljiva in zabavna.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje o teh pogojih ali naši spletni strani, nam pišite na [email protected]. Veselimo se vašega odgovora!