Zavrnitev odgovornosti

Dobrodošli v Plus Novicah 24! Kot ponudnik znanja in informacij vaše zaupanje jemljemo resno. To stran z zavrnitvijo odgovornosti smo ustvarili, da vas obvestimo o vsebini, ki jo ponujamo na naši spletni strani.

Gradivo, predstavljeno na Plus Novicah 24, je zgolj informativne narave. To spletno mesto ne nudi zdravstvenih nasvetov in ga kot takega ne bi smeli uporabljati. Mnenja, izražena v Plus Novicah 24, so zgolj informativna in se jih ne sme jemati kot strokovni zdravniški nasvet.

Plus Novice 24 sodelujemo tudi v programu AdSense, kar pomeni, da lahko obiskovalci spletne strani ob obisku naše strani vidijo oglase, povezane z njihovimi interesi. Google kot tretji ponudnik uporablja piškotke za prikazovanje oglasov. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Upoštevajte, da Plus Novice 24 ne podpira nobenih izdelkov ali storitev, oglaševanih na naši spletni strani, niti ne prevzema odgovornosti za točnost prikazanih oglasov. Močno priporočamo, da neodvisno preverite kateri koli izdelek ali storitev pred nakupom.

Našim bralcem se trudimo zagotoviti točne in ažurne informacije. Vendar pa Plus Novice 24 ne more jamčiti za točnost vseh vsebin, predstavljenih na naši spletni strani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne napake ali opustitve v člankih, ki so tukaj predstavljeni. Podatke uporabljajte na lastno odgovornost.

Plus Novice 24 si pridržuje pravico do sprememb ali posodobitev te strani z omejitvijo odgovornosti brez predhodnega obvestila. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede vsebine, predstavljene na naši spletni strani, se obrnite na nas.

Hvala za obisk Plus Novic 24! Upamo, da boste našli koristne in ustrezne informacije, ki vam bodo olajšale življenje.